Asiakaspalvelu

(Maanantaista perjantaihin: 9:00 – 16:00, lauantaisin 10:00 – 13:00)

 

Yksityisyys & Turvallisuus

Gravitex Limited noudattaa seuraavia säädöksiä: Data Protection Act 1998 and the Privacy and Electronic Communications (EC Directive) Regulations 2003.

monkijaosat.fi arvostaa ja kunnioittaa asiakkaidensa ja vierailijoidensa yksityisyyttä. Yksityisyys ja Turvallisuus -lausunnon tarkoitus antaa sinulle tietoa kuinka monkijaosat.fi kerää, käyttää ja jakaa asiakkailta ja vierailijoilta saatuja tietoja. Tietojen keräämisellä pyrimme parantamaan asiakkaidemme ostoskokemusta ja antamaan heille relevantteja tietoja tuotteistamme, palveluistamme ja tarjouksistamme.

Maksuturvallisuus

Varmistaakseen turvalliset maksut, monkijaosat.fi käyttää Braintreen tarjoamaa maksupalvelua. Palvelu hyödyntää SSL-turvastandardia. Luottamukselliset tiedot (16-numeroinen pankkikortin tunnus, lisäksi voimassaolopäivä, turvakoodi) salataan ja lähetetään suoraan pankin serverille, ilman että ne menevät fyysisen monkijaosat.fi serverin kautta.

 

Lähetys ja toimitus

monkijaosat.fi ymmärtää että nopea toimitus on sinulle tärkeää, joten käsittelemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Kassalla annettu toimitusaika-arvio on ainoastaan todennäköisin aika, eikä se takaa tarkkaa päivämäärää. Yksityiskohtaiset toimitusajat ja seurantakoodit lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin tilauksen yhteydessä. Tyypillisesti toimitus tapahtuu viimeistään 4-5 työpäivän (viikonloppuja tai juhlapyhiä ei lasketa) tilauksen lähettämisestä, paitsi jos tapahtuu luonnonkatastrofi tai muu monkijaosat.fi:n hallitsematon asia, mikä viivästyttäisi toimitusta. Toimitusajat ovat päteviä ainoastaan ennen kello 9:00 (Lontoon aikaa) tehtyjä tilauksia. Tämän jälkeen tehdyissä tilauksissa kestää yhden työpäivän kauemmin.

 

Palautukset & Vaihdot

Haluamme sinun parastasi, joten jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen maksun palautusta tai vaihtoa vastaan. Ennen palauttamista, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin. Jotta tavarasta saisi täyden korvauksen, sen pitää olla vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.