Niittokone

Niittokone

Niillä harrastustiloilla, laitumilla tai hedelmätarhoilla, joissa traktoriin kiinnitettävä ruohonleikkuri on ylimitoitettu ja ajettavat ruohonleikkurit eivät ole taloudellisesti järkeviä, hinattava ATV-varstasilppuri voi olla ratkaisu.

ATV-varstasilppuri / Topper on suunniteltu selviytymään vaativista leikkuutöistä, kuten suurista ruohokentistä ja tienvarsista.

Nämä perässä vedettävät mönkijät ovat itsenäisesti varusteltuja moottorilla varustettuja, ja niitä voidaan hinata mönkijän tai minkä tahansa muun nelipyöräisen ajoneuvon takana tavallisella 50 mm:n vetokuulalla.

Näissä ATV-varstasilppuri on säädettävät terätyypit ja leikkuukorkeus, joten voit vaihtaa leikkuutyötä tarpeidesi mukaan.

Käytettävissä ovat joko Y-veitset (karkeaa leikkaamista varten) tai taotut iskuvasarat (hienoleikkaukseen).

ATV-varstasilppuri ja murskaimien leikkuuleveys vaihtelee 120 cm:stä 150 cm:iin. Niiden leikkuukorkeus on säädettävissä välillä 0-290 mm. Joissakin ATV-varstasilppuri on joustava pyöräkokoonpano, joten ne pystyvät työskentelemään rajoitetuilla kapeilla alueilla.

Joissakin ATV-varstasilppuri lisävarusteena saatava avattava yläläppä helpottaa ruohon irrottamista roottorin jumiutuessa sekä vasaroiden/terien vaihtamista.

Valmistaudu mullistamaan leikkuukokemuksesi!

22 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu:

22 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu: